L’Equip

Som un equip de dentistes professionals on la capacitació constant
ens permet oferir una atenció òptima als nostres pacients, especialment als més petits de la casa.

Sobre Nosaltres


DRA. GIOVANNA FORERO

Llicenciada en Odontologia a l’any 1998, va continuar la seva formació com a especialista en Ortodòncia, posteriorment va cursar Màster d’Endodòncia a la Universitat Internacional de Catalunya on va col·laborar com a coordinadora metgessa a la clínica universitària d’Odontologia, dirigint les pràctiques clíniques de la Llicenciatura i Màsters. A més, ha realitzat cursos de formació continuada a nivell Nacional e Internacional.

DR. MARC ALGUERO

Llicenciat en odontologia a la Universitat Internacional de Catalunya l’any 2009, posteriorment va cursar Màster de Pròtesis bucal i ATM i el Màster de implantologia Oral, cirurgia i periodòncia.

Comparteix la seva pràctica clínica amb la docència com a professor associat a la residència clínica i tècniques quirúrgiques de la Universitat Internacional de Catalunya.

DRA. MARIA LLUISA AUGE

Va estudiar medicina a la Universitat Autònoma de Barcelona l’any 1992, va estudiar la llicenciatura en odontologia en la Universitat de Barcelona i posteriorment el Màster en Implantologia Oral. Sempre ha compartit la seva pràctica privada amb la docència, ha impartit nombrosos cursos sobre implantologia Oral. Actualment dirigeix el Postgrau de Cirurgia Oral a la Universitat Internacional de Catalunya. La Dra. Auge ens aporta la seva professionalitat i els seus més de 20 anys d’experiència.

LOLA DELGADO

Auxiliar al servei del departament d’estomatologia del Hospital General de Catalunya des de 1988 fins al 2005, desenvolupant tasques assistencials i administratives.

Durant aquest anys ha realitzat formació continuada i diversa orientada tant a la vessant assistencial com en l’àmbit administratiu. Forma part del nostre equip des de l’inici del projecte.