Ortodòncia


L’ortodòncia és l’especialitat que s’ocupa d’alinear les dents i aconseguir un correcte engranatge entre el maxil·lar superior i l’inferior.

La realitza l’especialista en ortodòncia que després d’acabar els seus estudis d’odontologia, realitza un màster que el permet adquirir els coneixements necessaris per modificar tota l’oclusió i els ossos de la cara.


 • Connector.

  Millorar l'estètica i el somriure

 • Connector.

  Millorar l'oclusió dental

 • Connector.

  Reorientar el creixement dels maxil·lars

 • Connector.

  Evitar que les dents s'apinyin i facilitar-ne la higiene

 • Connector.

  Preparar les dents per rebre pròtesis i implants dentals


L’ORTODÒNCIA NENS

En complir els 6 anys les dents dels nens han de ser revisades per l’ortodontista, prevenint així problemes de dents apinyades, mossegades croades i hàbits com a succió digital i interposició lingual. També es pot redirigir el creixement dels maxil·lars.

Amb aquestes actuacions es poden evitar problemes com ara: extraccions de premolars, canins inclosos, maxil·lars en mala posició anterior, posterior o transversal. Aquests tractaments es realitzen amb aparells removibles senzills i fàcils d’usar.


L’ORTODÒNCIA EN ADULTS

És un tractament sense límit d’edat, en el cas dels adults una mica mes complex atès que aquests poden presentar problemes de genives i ossos, pèrdua de dents o malalties lligades a l’edat.

Es recomana a qualsevol adult que ha perdut peces dentals abans de realitzar un tractament costós com són els implants i les pròtesis dentals una revisió del ortodontista per reorganitzar els espais de les dents i les arrels, assegurant el tractament integral més adient.

Ortodoncia en Nens

L’ortodòncia amb aparells expansors per a nens serveix per poder corregir, gràcies a l’expansió del maxil·lar, morfologies del maxil·lar estret, mossegades creuades o desviacions mandibulars funcionals, a més d’aconseguir major espai per a les dents definitives.

Invisalign

És un tipus d’ortodòncia basada en la correcció de la posició de les dents amb fundes o alineadores transparents,de treure i posar i molt còmodes, que podràs portar sense que ningú ho noti.

LINGUAL

L‘ortodòncia invisible lingual és un tipus d’ortodòncia basada en la correcció de la posició de les dents amb aparells dentals invisibles col·locats darrere de les dents perquè ningú sàpiga que els portes.


Fixa

És la tècnica més comuna utilitzada actualment, que ajuda a alinear les dents a través de filferros sobre bràquets metàl·lics o ceràmics.


Retenedors

S’han de col·locar una vegada acabat el tractament d’ortodòncia, durant al menys 5 anys.
Serveixen per mantenir l’oclusió obtinguda i evitar recidivas. (dents que tornen a la seva posició inicial). Poden ser fixos o removibles.


Prequirúrgica

És l’ortodòncia que es realitza abans d’una cirurgia ortognàtica, que corregeix la posició dels maxil·lars. Es pot realitzar amb bràquets convencionals o linguals.

NECESSITES UN PRESSUPOST PERSONALITZAT?


Si necessites un pressupost personalitzat per a qualsevol tipus de tractament, pots apropar-te a la nostra clínica dental a la Garriga per fer una revisió prèvia. També pots posar-te en contacte amb nosaltres telefònicament. Estarem encantats d’atendre’t.