Implants


És la tècnica quirúrgica que utilitza un implant bio-compatible de titani com a substitut de l’arrel d’una dent perduda. Aquest material no produeix rebuig i permet la seva unió a l’os.

Aquest procediment es realitza a la clínica i sol durar al voltant d’una hora en cas d’un implant simple i fins a tres hores si és múltiple. Se sol emprar anestèsia local o, en cas de que el tipus de pacient ho aconselli per tractar-se de persones amb ansietat o alguna malaltia sistèmica, una sedació conscient amb anestesista.

Uns dies abans de la cirurgia, es prescriu una medicació pre-operatòria a base d’analgesics i es proporciona al pacient instruccions de neteja, alimentació i medicació pre-operatoria.

Després de la intervenció, es programen visites periòdiques de control per assegurar que l’implant s’integra a l’os. Aquest procés varia de 3 a 6 mesos, segons la quantitat d’implants, el lloc de col·locació, el tipus d’os i si va haver-hi o no cirurgia prèvia a la intervenció, (empelt d’os o elevació de si maxil·lar). Una vegada completat aquest període es procedeix a la col·locació de la pròtesi sobre l’implant.NECESSITES UN PRESSUPOST PERSONALITZAT?


Si necessites un pressupost personalitzat per a qualsevol tipus de tractament, pots apropar-te a la nostra Clínica Dental a la Garriga per fer una revisió prèvia. També pots posar-te en contacte amb nosaltres telefònicament. Estarem encantats d’atendre’t.